Contact

CONTACT

Met vestigigen over heel Spanje, maar vooral gericht aan de Costa Blanca ligt onze sterke eigenschap dat wij zeer mobiel zijn en vooral naar de klant komen als hij tijd en zin heeft. Wij weten dat onze klanten hier ofwel komen om te ontspannen ofwel het net zeer druk hebben. Wij passen ons aan het schema van onze klant en daarin zijn wij zeer flexibel. Daarom werken wij niet met een tijdschema als het om persoonlijke afspraken gaat.

OPEN  EN HELDER COMMUNICEREN


We weten van onze doelgroep dat één van de heikele punten zij ondervinden bij dienstverlenende admnistratieve kantoren het gebrek aan heldere en duidelijke communicatie. Prijzen en de daadwerkelijke diensten  hebben dikwijls een wolk van vraagtekens rond hen.   Wij bieden u een heldere aanpak met concrete afspraken en prijzen!

Neem contact op met ons

Wij hebben verschillende vestigingen verspreidt over Spanje, ons werkgebied situeert zich vooral aan de regio Costa Blanca tot aan de Costa del Sol.


Orihuela Costa - Campoamor

El Mascarat - Altea

Murcia centro - Murcia


mobiel + 34 633 30 22 02

whatsapp + 34 633 30 22 02


info@segurantis.com


Stel uw vraag

Vul hieronder uw gegevens in en laat ons weten met welke vragen u zit, wij nemen spoedig met u contact op en maken zonodig een afspraak bij u thuis.

 
 
 
 

Segurantis Consulting


VERZEKERINGEN - ASSURANCES - INSURANCES - VERSICHERUNGEN - ASSICURAZIONI - TAKSEN - IMPÔTS - TAXES - STEUERN - LE TASSE - JURIDISCHE - JURIDIQUE - LAW - RECHT - LEGGE - VASTGOED - IMMOBILIER - REAL ESTATE - MAKLER - IMMOBILIARE - BANK EN INVESTERINGEN - BANQUE ET INVESTISSEMENTS - BANKING AND INVESTMENTS - BANKEN UND FINANZEN - BANCA E FINANZA

NEWS


Nieuwsbrief - Bulletin - Newsletter - Rundschreiben - Notiziario

2015-2018

NEWSUPDATE

CONTACT


North - ALICANTE - South

Email: info@segurantis.com

tel: (0034) 633 302 201

tel: (0034) 665 016 598

© Copyright. All Rights Reserved 2017-2018

Vorige edities Nieuwsupdates